Mikrobusz bérlés - ha a legkiválóbb ár - értéket keresi!

A mikrobusz bérlésről - 2013

 

Írásunkkal mikrobusz bérlés szolgáltatásunk iránt érdeklődő leendő bérlőink számára kívánunk egy összefoglalót készíteni.

Az Interland célja ezzel:

hogy a mikrobusz bérlés iránt érdeklődők alaposabban megismerhessék mikrobuszainkat, a bérelhető mikrobuszok bérlés szempontjából fontos technikai felszereltségét, a bérelhető mikrobuszok technikai adatait, a mikrobusz bérlés feltételeit és az árakat.

Célunk, hogy hangsúlyt fektessünk mikrobusz bérlés szolgáltatásunk versenyképes ár – érték arányára, mely a piacon egyedülálló.

Célunk továbbá, hogy a leendő bérlők ne csak mikrobusz bérlés árakat találjanak néhány mikrobusz adattal, hanem hogy a rövid, ugyanakkor a mikrobusz bérlés szempontjából fontos összefoglaló által azonnal meg tudják hozni mikrobusz bérlés kapcsán döntésüket.

Ha többet szeretne olvasni az Interland mikrobusz bérlés szolgáltatásáról,
akkor ide kattintva megteheti!

Ha nem csak a mikrobusz bérlés érdekli, hanem szeretne információt kapni az Interland mikrobusz bérlés sofőrrel szolgáltatásáról, akkor ide kattintva olvassa el erről szóló cikkünket.

A mikrobusz bérlés díjába foglalt extrák

Bár a lenti mikrobusz bérlés táblázatok részletesen tartalmazzák a tecnikai felszereltséget, az árat, a bérlés feltételeit, a következőkben hangsúlyt szeretnénk fektetni néhány mondatban arra, hogy a bérleti díj a mikrobusz bérlés felett milyen további extrákat tartalmaz.

Mikrobuszaink rendelkeznek magyar, osztrák és svájci autópálya díjakkal, melyek költsége a bérlőt nem terheli, a mikrousz bérleti díj ezen költségeket tartalmazza.

Vállalkozásunk ADAC partner, így ha mikrobuszaink a bérlés ideje alatt mozgásképtelenné válnának, a mikrobusz bérlő jogosult többek közt ingyen csere mikrobuszra, ingyenes tréleres mentésre.

Mikrobuszaink kedvező casco önrésszel rendelkeznek.

Azzal, hogy a mikrobuszok bérleti díjai tartalmazzák a fenti extrákat célunk, hogy a lehető legkisebb kockázattal és a lehető legnagyobb nyugalommal bérelhessék ügyfeleink mikrobuszainkat.

Készítette: Honlap készítés: www.webshop-center.hu
© 2011 Interland. All Rights Reserved.