Terepjáró bérlés

Terepjáró bérlés expedíciós utakra, speciális feladatok ellátására

A terepjáró bérlés szegmense vállalkozásunk profiljába akkor került beleillesztésre, amikor megtapasztaltuk, hogy lehet olyan rendkívüli helyzet vállalkozásunk életében, amikor szükség van arra, hogy szélsõséges idõjárási, vagy út és terepviszonyok között megvalósítsunk személy szállítását, vagy akár eszközök, terhek célba juttatását. A terepjárók rendszerbe állításának szükségességére, illetve a terepjáró bérlés profilba helyezésére a 2013-as rendkívüli hó helyzet és az árvíz hívta fel a figyelmünket.

Az nem volt kérdés, hogy milyen terepjáró kerüljön a rendszerbe. A Toyota az, amirõl legendák születtek. Egy-két Toyota terepjárókhoz fûzõdõ történetemet mindenképpen megosztanék az érdeklõdõkkel.

Talán nincs is olyan Afrikában készült felvétel, amiben fel ne bukkanna a Toyota Land Cruiser, vagy a Toyota Hiace 4WD terepjáró. A Toyoták megbízhatóságáról és elnyûhetetlenségérõl szinte mindenkinek, aki valamennyire érdeklõdik az autók, a terepjárók iránt, van valami lenyûgözõ története. Egyik kedvenc történetem, mikor egyik németországi terepjáró kereskedõ barátom elmesélte, hogy vettek tõle néhány éve egy Toyota Land Cruiser 4.2 köbcentis, 100-as szériás terepjárót. Ezt a terepjárót nem rég visszahozta a vevõ, hogy benne van már 700.000 kilométer és venne egy fiatalabbat. A kereskedõ barátom visszavette az autót és a következõ nap jöttek érte Mongóliából és szó nélkül vitték a Góbi sivatagba. De hogy a másik nagy kedvencemrõl, a felezõváltós Toyota Hiace 4 WD-rõl is írjak egy sztorit, az értékesítõ-szerviz partner Toyota szalonunk egyik alkalmazottja vett 1994-ben egy új Toyota Hiace 4WD mikrobuszt, ebben ma már 1000.000 kilométer van és semmi pénzért nem adná el, annyira bevált neki. 

Hogy visszakanyarodjak a cikk kezdetéhez, vállalkozásunk kapcsán felmerülõ igényekhez a két elnyûhetetlen terepjárót, a Toyota Land Cruiser 100-as szériát és a Toyota Hiace 4WD-t illesztettük. Az 5 személyes Toyota Land Cruiser 100-as széria a 4.200 köbcentis motorral, 205 lóerõvel, 3.500 kilogramm vontatási képességgel, állítható gázlómagassággal, automata váltóval, mechanikus felezõváltóval sem nehéz terepen, sem vontatásban nem ismer akadályt. A 6 személyes Toyota Hiace 4WD terepképességei a hosszú mikrobuszos megjelenése ellenére meglepõen jók. A terepjáró kifejezetten keskeny, a gázlómagasság ideálisan magas, ezzel a felépítménnyel a mechanikus felezõváltó csodákra képes. A Toyota Hiace 4WD kiválóan alkalmas a szûk, nehezen megközelíthetõ helyek személyekkel történõ elérésére, de akár 1.5 tonna teher elszállítása sem okoz neki feladatot.

Terepjáró bérlés lehetõségét két fõ területre ajánljuk.

1. Speciális feladatok (személyszállítási, teherszállítási, vontatási, mentési feladatok)

Korábban említettem, hogy lehetnek olyan helyzetek egy vállalkozás életében, amikor szükség van arra, hogy út és terepviszonytól függetlenül egy személyt, vagy terhet eljuttassunk a célállomásra, vagy vontatási, mentési feladatokat lássunk el. Ezekben az esetekben a terepjáró bérlés kizárólag sofõrrel történhet, hiszen a közúti vezetésben szerzett tapasztalat nem feltétlen elegendõ egy speciális feladat elvégzésére.

A vontatási, mentési, személyszállítási célokra ajánljuk a Toyota Land Cruiser 100 terepjárónkat, mely nem csak terepképességeiben kimagasló, hanem utaskényelmi szempontokból (állófûtés, ülésfûtés, bõr belsõ, dönthetõ ülések, memóriás ülések, kartámasz elõl - hátul, autómata váltó) is luxus kategóriának minõsül.

2. Expedíciós célok (terepjárós kalandtúra, off road túra, terepbejárás)

Terepjáróink bérelhetõk csapatépítõ tréningekhez, terepjárós kalandtúrákhoz, expedíciós túrákhoz. Terepjáróink közúti forgalomban használhatók, így bárhova ki tudjuk telepíteni azokat. Csapatépítõ tréningek alkalmával a terepjárók a tréning keretén belül vezethetõk.

Terepjárós kalandtúrákra, csapatépítésekre ajánljuk a 6 személy szállítására alkalmas Toyota Hiace 4WD terepjárónkat, melynél az összkerék hajtás elektronikusan kapcsolható, e mellett mechanikus felezõváltó gondoskodik arról, hogy ne legyen számára akadály.

Várjuk ajánlatkérését!

  • Toyota Hiace 4WD
  • Toyota Hiace 4 WD
  • Toyota Land Cruiser 100
  • Toyota Land Cruiser 100
  • Toyota Land Cruiser 100
Készítette: Honlap készítés: www.webshop-center.hu
© 2011 Interland. All Rights Reserved.