Terepjáró bérlés

Terepjáró bérlés expedíciós utakra, speciális feladatok ellátására

A terepjáró bérlés szegmense vállalkozásunk profiljába akkor került beleillesztésre, amikor megtapasztaltuk, hogy lehet olyan rendkívüli helyzet vállalkozásunk életében, amikor szükség van arra, hogy szélsőséges időjárási, vagy út és terepviszonyok között megvalósítsunk személy szállítását, vagy akár eszközök, terhek célba juttatását. A terepjárók rendszerbe állításának szükségességére, illetve a terepjáró bérlés profilba helyezésére a 2013-as rendkívüli hó helyzet és az árvíz hívta fel a figyelmünket.

Az nem volt kérdés, hogy milyen terepjáró kerüljön a rendszerbe. A Toyota az, amiről legendák születtek. Egy-két Toyota terepjárókhoz fűződő történetemet mindenképpen megosztanék az érdeklődőkkel.

Talán nincs is olyan Afrikában készült felvétel, amiben fel ne bukkanna a Toyota Land Cruiser, vagy a Toyota Hiace 4WD terepjáró. A Toyoták megbízhatóságáról és elnyűhetetlenségéről szinte mindenkinek, aki valamennyire érdeklődik az autók, a terepjárók iránt, van valami lenyűgöző története. Egyik kedvenc történetem, mikor egyik németországi terepjáró kereskedő barátom elmesélte, hogy vettek tőle néhány éve egy Toyota Land Cruiser 4.2 köbcentis, 100-as szériás terepjárót. Ezt a terepjárót nem rég visszahozta a vevő, hogy benne van már 700.000 kilométer és venne egy fiatalabbat. A kereskedő barátom visszavette az autót és a következő nap jöttek érte Mongóliából és szó nélkül vitték a Góbi sivatagba. De hogy a másik nagy kedvencemről, a felezőváltós Toyota Hiace 4 WD-ről is írjak egy sztorit, az értékesítő-szerviz partner Toyota szalonunk egyik alkalmazottja vett 1994-ben egy új Toyota Hiace 4WD mikrobuszt, ebben ma már 1000.000 kilométer van és semmi pénzért nem adná el, annyira bevált neki. 

Hogy visszakanyarodjak a cikk kezdetéhez, vállalkozásunk kapcsán felmerülő igényekhez a két elnyűhetetlen terepjárót, a Toyota Land Cruiser 100-as szériát és a Toyota Hiace 4WD-t illesztettük. Az 5 személyes Toyota Land Cruiser 100-as széria a 4.200 köbcentis motorral, 205 lóerővel, 3.500 kilogramm vontatási képességgel, állítható gázlómagassággal, automata váltóval, mechanikus felezőváltóval sem nehéz terepen, sem vontatásban nem ismer akadályt. A 6 személyes Toyota Hiace 4WD terepképességei a hosszú mikrobuszos megjelenése ellenére meglepően jók. A terepjáró kifejezetten keskeny, a gázlómagasság ideálisan magas, ezzel a felépítménnyel a mechanikus felezőváltó csodákra képes. A Toyota Hiace 4WD kiválóan alkalmas a szűk, nehezen megközelíthető helyek személyekkel történő elérésére, de akár 1.5 tonna teher elszállítása sem okoz neki feladatot.

Terepjáró bérlés lehetőségét két fő területre ajánljuk.

1. Speciális feladatok (személyszállítási, teherszállítási, vontatási, mentési feladatok)

Korábban említettem, hogy lehetnek olyan helyzetek egy vállalkozás életében, amikor szükség van arra, hogy út és terepviszonytól függetlenül egy személyt, vagy terhet eljuttassunk a célállomásra, vagy vontatási, mentési feladatokat lássunk el. Ezekben az esetekben a terepjáró bérlés kizárólag sofőrrel történhet, hiszen a közúti vezetésben szerzett tapasztalat nem feltétlen elegendő egy speciális feladat elvégzésére.

A vontatási, mentési, személyszállítási célokra ajánljuk a Toyota Land Cruiser 100 terepjárónkat, mely nem csak terepképességeiben kimagasló, hanem utaskényelmi szempontokból (állófűtés, ülésfűtés, bőr belső, dönthető ülések, memóriás ülések, kartámasz elől - hátul, autómata váltó) is luxus kategóriának minősül.

2. Expedíciós célok (terepjárós kalandtúra, off road túra, terepbejárás)

Terepjáróink bérelhetők csapatépítő tréningekhez, terepjárós kalandtúrákhoz, expedíciós túrákhoz. Terepjáróink közúti forgalomban használhatók, így bárhova ki tudjuk telepíteni azokat. Csapatépítő tréningek alkalmával a terepjárók a tréning keretén belül vezethetők.

Terepjárós kalandtúrákra, csapatépítésekre ajánljuk a 6 személy szállítására alkalmas Toyota Hiace 4WD terepjárónkat, melynél az összkerék hajtás elektronikusan kapcsolható, e mellett mechanikus felezőváltó gondoskodik arról, hogy ne legyen számára akadály.

Várjuk ajánlatkérését!

  • Toyota Hiace 4WD
  • Toyota Hiace 4 WD
  • Toyota Land Cruiser 100
  • Toyota Land Cruiser 100
  • Toyota Land Cruiser 100
Készítette: Honlap készítés: www.webshop-center.hu
© 2011 Interland. All Rights Reserved.