Hírek, újdonságok 2.oldal

 • Olaszország, Toscana: szállás, apartman, nyaralás, utazás mind mediterrán hangulatban

  Olaszország gyönyörû! Aki a nyugalmat, romantikus hangulatot, keresi, akinek a hangulatos szállás egy meditrrán apartman, az tervezzen nyaralást, utazást, kirándulást egyszer Olaszország, Toscana, Chianti térségébe. A napsütötte Toscana nem csak finom falatokat és jó borokat, hangulatos apartmanokat kínál, de mediterrán hangulatával, ódon épületeivel, kellemes idõjárásával kiváló hely az igazi pihentetõ nyaralás után vágyók számára.

  Rszletesen>>>
 • Erdély ma: szállások, szállás, kirándulás, utak, körutazás

  Erdély? Kellemes, természetközeli szállás, szállások, kirándulás a friss levegõn, történelmi utak, körutazás. Erdély csodálatos hely, itt érdemes utazni, körutazásokat szervezni ha valaki a természetközeli kirándulás és nyaralás híve. Madarasi Hargita, Székelyudvarhely, Korond, Bozita Bérc, Faraslaka... Aki szereti a természetet és természetességet, a friss levegõt, a hagyományokat, stílusos szállásokat, a nagy kirándulás és utazás lehetõségét, az ne hagyja ki Erdélyt.

  Rszletesen>>>
 • Utazás mikrobusszal: Macedónia, Skopje

  Egy négy napos kirándulás alkalmával szerzett tapasztalatainkat osztjuk meg azokkal, akik Macedónia, Skopje fõvárosába tervezik utazásukat, kirándulásukat.

  Rszletesen>>>
 • Síelés Szlovákiában, a Magas Tátrában.

  Akik remek és nem utolsó sorban kedvezõ árú síutak, síelések lehetõségét keresik, annak ajánlom figyelmébe Szlovákia, Magas Tátra térségét. Beszámolónkban a síút egy szállás lehetõségét is ajánljuk, Horny Smokovecben.

  Rszletesen>>>

Készítette: Honlap készítés: www.webshop-center.hu
© 2011 Interland. All Rights Reserved.