Das Beste aus Ungarn: az eladó luxus ingatlantól a a legjobb magyar termékekig

Ma talán nem szükséges senkinek elemezni azt, hogy mennyire fontos a marketing, a reklám, ami segít új piacok, a potenciális érdeklõdõk, vevõk elérésében. Egy régi magyar mondás szerint "A jó bornak nem kell cégér", azaz a jó terméknek nem kell reklám. Véleményünk szerint a mai gazdasági helyzetben a jó terméknek igen is kell a reklám, igen is szükséges a kimagasló értéket prezentáló magyar termékeknek, szolgáltatásoknak a tõkeerõs gazdaságokban gondolkodni, mint felvevõpiacban. A Das Beste aus Ungarn katalógusaival lehetõséget ad a kimagasló, luxus minõségû, magas ár - érték arányt képviselõ ingatlanok, termékek és szolgáltatások, hungarikumok számára, hogy német nyelvterületû gazdaságokban (Németország, Ausztria, Svájc) megjelenhessenek, itt új piacra, vagy a meglévõ üzleti körük bõvítésére tegyenek szert. A Das Beste aus Ungarn katalógusait, partnereinek körét meghívásos alapon hozza létre, illetve bõvíti. Ennek célja, hogy ténylegesen Magyarország hungarikumai, legjobb szolgáltatásai, legkiemelkedõbb termékei, luxus ingatlanjai, lakásai, villái kapjanak helyet, jelenhessenek meg német nyelvterületeken. Írásunkkal célunk, hogy bemutassuk a Das Beste aus Ungarn profilját, mindezt a teljesség igénye nélkül.

A Das Beste aus Ungarn katalógusai alapjában véve egy-egy német nyelvterületen megjelenõ honlapok. A katalógusok német nyelven írt tartalommal rendelkeznek, illetve fotókkal ellátottak. Minden egyes katalógus akkora és olyan tartalommal rendelkezik, amekkorát a katalógus igénylõ jónak lát. A Das Beste aus Ungarn nem csak a katalógusok megfelelõ keresõoptimalizálásáról gondoskodik, hanem a szöveg hatékonyságára is javaslatot tesz, a meglévõ katalógusok látogatottságát követi.

A Das Beste aus Ungan csak a legjobbak számára kíván katalógusokat biztosítani. Cél a kevés, ugyanakkor minõségi katalógus állomány fenntartása.

Ebben az ismertetõben vázolni szeretnénk a katalógus típusokat, azonban ezt a teljesség igénye nélkül tesszük.

A katalógusokban helyet kap például a legjobb magyar bor, wellness hotel, a legjobb magyar szolgáltatás, a védett kalocsai paprika, mint hungarikum, Hollókõ, mint a (UNESCO) világörökség része. A Das Beste aus Ungarn katalógusai közt megtalálható Gere Attila neve, a Gere Pincészet, a Gere Hotel, de Rókusfalvy etyeki Fogadója is többek között.

A meghívottak és ajánlások alapos szûrön esnek át, mert bár piaci alapon nyugszik a Das Beste aus Ungarn mûködése, mégis a fõ cél a kimagasló színvonal fenntartása, a legjobbak bemutatása.

Ennek az ismertetõnek a fõ célja, hogy felhívja a luxus ingatlan, a luxus lakás, luxus családi ház, luxus villa tulajdonosainak a figyelmét arra, hogy lehetõségük van ajánlani eladó luxus ingatlanjaikat, luxus lakásaikat a Das Beste aus Ungarn számára. Az eladó ingatlanok esetében nagyon ritkán alkalmaz a Das Beste aus Ungarn közvetlen megkereséseket. Ennek az oka, hogy míg például a hotelek, éttermek, borok, hungarikumok, világörökségek esetében személyes tapasztalatokra tud alapozni a Das Beste aus Ungarn a megkereséseknél, illetve az ajánlásoknál, addig az eladó luxus ingatlan, luxus lakások, vagy családi ház, illetve villa esetében nem, vagy csak minimális mértékben és felületesen van erre mód. Az eladó luxus ingatlan, luxus lakások, családi házak, villák esetében a Das Beste aus Ungarn közvetlenül, személyes tapasztalatokra nem tud alapozni, ezért várja a tulajdonosok megkeresését, mely alkalmával lehetõség van megvizsgálni, hogy az eladó ingatlan meg tud-e felelni a Das Beste aus Ungarn luxus ingatlanra, luxus lakásra vonatkozó elképzeléseinek.

A Das Beste aus Ungarn teljes mértékben szubjektív tényezõkre alapozva keresi meg leendõ partnereit katalógusaira. Az eladó ingatlan, eladó lakás, eladó családi ház esetében azonban nem tartja elegendõnek a szubjektivitást, így az eladó ingatlan, eladó lakás esetében olyan ajánlásokat fogad szívesen, melyek prezentálják a Das Beste aus Ungarn által elérni kívánt magas színvonalat. Az eladó lakások, eladó ingatlanok esetében ennek érdekében létrehozott egy összeghatárt, ami egy szûrõ, de ettõl függetlenül megtartja a szubjektív mérlegelés lehetõségét. A Das Beste aus Ungarn az eladó lakások esetében olyan lakásokat vár katalógusaiba, melyek négyzetméter ára minimum 440.000 forint, vagy 60.000.0000 forint értékûek. Az eladó családi házak, az eladó ingatlanok értéke minimum 100.000.000 forint szükséges, hogy legyen. A Das Beste aus Ungarn célja, hogy a megjelölt összeghatárok szûrõként segítsék a magas szinvonalú katalógusok megvalósításának lehetõségét.

A Das Beste aus Ungarn szívesen fogadja azon lakás tulajdonosok megkeresését, akik mûemlék ingatlant, vagy mûemlék jellegû ingatlant szeretnének értékesíteni.

A Das Beste aus Ungarnról bõvebb információt itt találhat az érdeklõdõ: www.das-beste-aus-ungarn.de

(Forrás: Das Beste aus Ungarn)

Készítette: Honlap készítés: www.webshop-center.hu
© 2011 Interland. All Rights Reserved.