Das Beste aus Ungarn: az eladó luxus ingatlantól a a legjobb magyar termékekig

Ma talán nem szükséges senkinek elemezni azt, hogy mennyire fontos a marketing, a reklám, ami segít új piacok, a potenciális érdeklődők, vevők elérésében. Egy régi magyar mondás szerint "A jó bornak nem kell cégér", azaz a jó terméknek nem kell reklám. Véleményünk szerint a mai gazdasági helyzetben a jó terméknek igen is kell a reklám, igen is szükséges a kimagasló értéket prezentáló magyar termékeknek, szolgáltatásoknak a tőkeerős gazdaságokban gondolkodni, mint felvevőpiacban. A Das Beste aus Ungarn katalógusaival lehetőséget ad a kimagasló, luxus minőségű, magas ár - érték arányt képviselő ingatlanok, termékek és szolgáltatások, hungarikumok számára, hogy német nyelvterületű gazdaságokban (Németország, Ausztria, Svájc) megjelenhessenek, itt új piacra, vagy a meglévő üzleti körük bővítésére tegyenek szert. A Das Beste aus Ungarn katalógusait, partnereinek körét meghívásos alapon hozza létre, illetve bővíti. Ennek célja, hogy ténylegesen Magyarország hungarikumai, legjobb szolgáltatásai, legkiemelkedőbb termékei, luxus ingatlanjai, lakásai, villái kapjanak helyet, jelenhessenek meg német nyelvterületeken. Írásunkkal célunk, hogy bemutassuk a Das Beste aus Ungarn profilját, mindezt a teljesség igénye nélkül.

A Das Beste aus Ungarn katalógusai alapjában véve egy-egy német nyelvterületen megjelenő honlapok. A katalógusok német nyelven írt tartalommal rendelkeznek, illetve fotókkal ellátottak. Minden egyes katalógus akkora és olyan tartalommal rendelkezik, amekkorát a katalógus igénylő jónak lát. A Das Beste aus Ungarn nem csak a katalógusok megfelelő keresőoptimalizálásáról gondoskodik, hanem a szöveg hatékonyságára is javaslatot tesz, a meglévő katalógusok látogatottságát követi.

A Das Beste aus Ungan csak a legjobbak számára kíván katalógusokat biztosítani. Cél a kevés, ugyanakkor minőségi katalógus állomány fenntartása.

Ebben az ismertetőben vázolni szeretnénk a katalógus típusokat, azonban ezt a teljesség igénye nélkül tesszük.

A katalógusokban helyet kap például a legjobb magyar bor, wellness hotel, a legjobb magyar szolgáltatás, a védett kalocsai paprika, mint hungarikum, Hollókő, mint a (UNESCO) világörökség része. A Das Beste aus Ungarn katalógusai közt megtalálható Gere Attila neve, a Gere Pincészet, a Gere Hotel, de Rókusfalvy etyeki Fogadója is többek között.

A meghívottak és ajánlások alapos szűrön esnek át, mert bár piaci alapon nyugszik a Das Beste aus Ungarn működése, mégis a fő cél a kimagasló színvonal fenntartása, a legjobbak bemutatása.

Ennek az ismertetőnek a fő célja, hogy felhívja a luxus ingatlan, a luxus lakás, luxus családi ház, luxus villa tulajdonosainak a figyelmét arra, hogy lehetőségük van ajánlani eladó luxus ingatlanjaikat, luxus lakásaikat a Das Beste aus Ungarn számára. Az eladó ingatlanok esetében nagyon ritkán alkalmaz a Das Beste aus Ungarn közvetlen megkereséseket. Ennek az oka, hogy míg például a hotelek, éttermek, borok, hungarikumok, világörökségek esetében személyes tapasztalatokra tud alapozni a Das Beste aus Ungarn a megkereséseknél, illetve az ajánlásoknál, addig az eladó luxus ingatlan, luxus lakások, vagy családi ház, illetve villa esetében nem, vagy csak minimális mértékben és felületesen van erre mód. Az eladó luxus ingatlan, luxus lakások, családi házak, villák esetében a Das Beste aus Ungarn közvetlenül, személyes tapasztalatokra nem tud alapozni, ezért várja a tulajdonosok megkeresését, mely alkalmával lehetőség van megvizsgálni, hogy az eladó ingatlan meg tud-e felelni a Das Beste aus Ungarn luxus ingatlanra, luxus lakásra vonatkozó elképzeléseinek.

A Das Beste aus Ungarn teljes mértékben szubjektív tényezőkre alapozva keresi meg leendő partnereit katalógusaira. Az eladó ingatlan, eladó lakás, eladó családi ház esetében azonban nem tartja elegendőnek a szubjektivitást, így az eladó ingatlan, eladó lakás esetében olyan ajánlásokat fogad szívesen, melyek prezentálják a Das Beste aus Ungarn által elérni kívánt magas színvonalat. Az eladó lakások, eladó ingatlanok esetében ennek érdekében létrehozott egy összeghatárt, ami egy szűrő, de ettől függetlenül megtartja a szubjektív mérlegelés lehetőségét. A Das Beste aus Ungarn az eladó lakások esetében olyan lakásokat vár katalógusaiba, melyek négyzetméter ára minimum 440.000 forint, vagy 60.000.0000 forint értékűek. Az eladó családi házak, az eladó ingatlanok értéke minimum 100.000.000 forint szükséges, hogy legyen. A Das Beste aus Ungarn célja, hogy a megjelölt összeghatárok szűrőként segítsék a magas szinvonalú katalógusok megvalósításának lehetőségét.

A Das Beste aus Ungarn szívesen fogadja azon lakás tulajdonosok megkeresését, akik műemlék ingatlant, vagy műemlék jellegű ingatlant szeretnének értékesíteni.

A Das Beste aus Ungarnról bővebb információt itt találhat az érdeklődő: www.das-beste-aus-ungarn.de

(Forrás: Das Beste aus Ungarn)

Készítette: Honlap készítés: www.webshop-center.hu
© 2011 Interland. All Rights Reserved.